Open-Atelier

In het atelier van ClayStudio is het ook mogelijk om naast de workshops en de reguliere keramiekcursus Open Ateliers te volgen.

Met een groepje van maximaal 8 personen wordt in een ontspannen en gezellige sfeer met klei gewerkt. Voorkennis is niet nodig. De open atelier dagen zijn voor zowel beginners als gevorderden.
Je kan zelf kiezen wat je wilt maken en met welke techniek je wilt werken. Je kan handopbouw doen of pottenbakken. Daarbij krijg je de nodige persoonlijke ondersteuning om je eigen stijl en ideeën uit te werken. Niets is verplicht. Het belangrijkste is dat je met plezier aan het werk bent.

20200819_140137-2.jpg
2016-05-06 18.19.18-2.jpg
huisjes.jpg

De Open Ateliers zijn van mei t/m augustus. De planning wordt in 2021 bekend gemaakt. Kijk voor de precieze data op de kalender van deze website. 

Je hoeft niet elke les te komen. Je kan zelf bepalen welke dagen je wilt komen en welke niet. Graag van te voren aanmelden.

Een losse les is € 22,- / per les van 2,5 uur. Het bakken (€ 2,5 per kilo) van de werkstukken en de klei is niet inbegrepen. Heb je interesse of vragen, neem contact met me op via de contactpagina van deze website. 

Inschrijven

inschrijven enkel mogelijk in de zomerperiode.

DSC02912.jpg