top of page

Zomer lessen

In het atelier van ClayStudio is het ook mogelijk om naast de workshops en de reguliere keramiekcursus Lessen te volgen in de Zomer.

Met een groepje van maximaal 8 personen wordt in een ontspannen en gezellige sfeer met klei gewerkt. Voorkennis is niet nodig. De Zomer Lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden.
Je kan zelf kiezen wat je wilt maken en met welke techniek je wilt werken. Je kan handopbouw doen of pottenbakken. Daarbij krijg je de nodige persoonlijke ondersteuning om je eigen stijl en ideeën uit te werken. Niets is verplicht. Het belangrijkste is dat je met plezier aan het werk bent.

20200819_140137-2.jpg
2016-05-06 18.19.18-2.jpg
huisjes.jpg

De Zomer Lessen zijn van juni t/m augustus. Kijk voor de precieze data op de kalender van deze website of klik op INSCHRIJVEN, daar kan je ook de data zien. 

Je hoeft niet elke les te komen. Je kan zelf bepalen welke dagen je wilt komen en welke niet. Je kan ook de combi maken met Zomerlessen en Zelfstandig werken. Graag van te voren aanmelden.

Strippenkaart van 5 lessen is € 110. Een losse les is € 25. Ben je nieuw in het atelier? Dan start je met 5 lessen. Daarna kan je altijd nog meer lessen nemen. Het bakken (€ 3 per kilo) van de werkstukken en de klei is niet inbegrepen. Heb je interesse of vragen, neem contact met me op via de contactpagina van deze website. 

DSC02912.jpg
bottom of page